Contact

Wilt u een indicatie van de kosten?  Bent u toe aan de volgende stap: het weten van de exacte prijzen?  Heeft u ons advies nodig? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact op. Binnen een mum van tijd krijgt u antwoord van ons.

Wij zijn werkzaam van maandag t/m zaterdag van 7 uur tot 17 uur.

Stukadoorsbedrijf Koot voert werkzaamheden uit in Utrecht, Houten en Nieuweigen en omstreken.

Contactformulier

  Wij zijn Stukadoorsbedrijf Koot.

  Inmiddels is Stukadoorsbedrijf Koot al meer dan 50 jaar een begrip in Utrecht en omstreken.

  U kunt bij ons terecht voor het gewone traditionele stukadoorswerk zoals wanden, plafonds, buitengevels, alle sierpleisters en renovatiewerkzaamheden, maar ook voor het maken van lijsten en ornamenten.

  Kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid staan daarbij hoog in het vaandel.

  Wij verrichten werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven en we werken veel samen met andere stukadoorsbedrijven, zodat wij ook grote stukadoorswerken kunnen maken.

  Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf? Ons bedrijf heeft ruim vijftig jaar ervaring in het verzorgen van stucwerk en schilderwerk, en heeft een zeer tevreden klantenkring. We zijn vooral actief binnen de regio van Utrecht en omstreken, maar u kunt ons altijd bellen of mailen voor een op maat gemaakte offerte.

  Een stukadoor, stuc-, plak- of pleisterwerker is een vakman die een afwerklaag van stucwerk aanbrengt op muren en plafonds in het interieur van een gebouw. Dit kan dienen als bescherming of alleen ter verfraaiing. De afwerklaag kan bestaan uit pleister of specie van uiteenlopende samenstelling. Stukadoorsbedrijf Koot uit Houten is zo’n vakman, wij leveren onze diensten in Houten, Nieuwegein, Utrecht en omstreken.