Wanden en Plafonds

Stukadoorsbedrijf Koot

Bij wanden en plafonds zijn vele opties mogelijk, geheel passend aan uw smaak en interieur.

De verschillende soorten wandafwerking zijn onder andere sierpleisters, schuurwerk, raapwerk en pleisterwerk.

De meest gebruikte afwerkingen voor plafonds zijn pleisterwerk en schuurwerk.

Wanden laten spuiten met latex kan voor u een voordeliger oplossing zijn dan wanden sauzen. Zeker wanneer het gaat om een groter project, dan is spuiten financieel aantrekkelijker. Dit heeft vooral te maken met de arbeidsintensiviteit. Wanden rollen is aanzienlijk intensiever dan spuiten bij grotere oppervlakten. U kunt bij ons uiteraard ook terecht wanneer u uw wanden wilt laten spuiten. Wij gaan hierbij op professionele wijze te werk, uiteraard met een kleur naar keuze.

Waarom Stukadoorsbedrijf Koot

Stucen is een vak apart. Ons vak. Wenst u een gladde, strakke muur of plafond of gaat u toch liever voor een oppervlakte met reliëf? Van dun stucwerk tot dik stucwerk én het egaliseren van oppervlakten in natte ruimtes als badkamers; voor al uw stucwerk bent u bij Stulkadoorsbedrijf Koot aan het juiste adres.

Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij vormen graag samen met u éen team en bieden een passend advies op maat. Wij overzien graag het hele traject en bieden u een totaalservice: van sloop tot wederopbouw. Dat scheelt u een hoop werk en zorgen. Er wordt nagedacht over het juiste materiaal- en apparatenkeus en de begroting klopt tot in de puntjes. Dit vakmanschap verzorgen wij voor u met veel plezier, al meer dan 50 jaar lang.

Stukadoorsbedrijf Koot