Over ons

Stukadoorsbedrijf Koot

HISTORIE STUKADOOR KOOT

Mijn naam is Marcel Koot. In de jaren vijftig van de vorige eeuw richtte mijn grootvader, na zelf jaren als stukadoor werkzaam te zijn geweest, zijn eigen stukadoorsbedrijf op. Na mijn vader en oom ben ik de derde generatie die stukadoor werd en dit stukadoorsbedrijf voortzet. Inmiddels is Stukadoorsbedrijf Koot al meer dan 50 jaar een begrip in Utrecht en omstreken.

SPECIALISATIES

U kunt bij ons terecht voor het gewone traditionele stukadoorswerk zoals wanden, plafonds, buitengevels, alle sierpleisters en renovatiewerkzaamheden, maar ook voor het maken van lijsten en ornamenten. Kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid staan daarbij hoog in het vaandel.

Stukadoorsbedrijf Koot
Stukadoorsbedrijf Koot
Foto Stukadoorsbedrijf Koot

Waarom Stukadoorsbedrijf Koot

Stucen is een vak apart. Ons vak. Wenst u een gladde, strakke muur of plafond of gaat u toch liever voor een oppervlakte met reliëf? Van dun stucwerk tot dik stucwerk én het egaliseren van oppervlakten in natte ruimtes als badkamers; voor al uw stucwerk bent u bij Stulkadoorsbedrijf Koot aan het juiste adres.

Wij verrichten werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven en werken veel samen met andere stukadoorsbedrijven, zodat wij ook grote stukadoorswerken kunnen maken.

Door middel van deze site hoop ik dat u een beeld krijgt van de vele mogelijkheden van het stukadoorswerk dat ik voor u zou kunnen verrichten.

Voor meer informatie kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen.

Als u op zoek bent naar een stukadoor met vakmanschap, eerlijkheid en betrouwbaarheid, dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Stukadoorsbedrijf Koot

Neem vrijblijvend contact met ons op.