Buitengevels

Stukadoorsbedrijf Koot buitengevels

Wilt u uw buitengevels laten stucen?

Behalve de werkzaamheden voor binnenshuis is het ook mogelijk om buitengevels te stukadoren.

Stucwerk voor buitengevels is een lastige, maar belangrijke klus bij het opknappen van een bestaande woning of nieuw huis. Door stucwerk op een buitenmuur van uw huis/bedrijfspand aan te brengen voorziet u deze van een fraaiere uitstraling.

Een vakkundig gestuukte buitenmuur werkt ook brandvertragend en vochtwerend.
Naast de diversiteit aan buitenstucwerk kunt u ook denken aan de grote verscheidenheid aan afwerkingsmogelijkheden. Buitenstucwerk is in de regel functioneel én decoratief.

Het aanbrengen ervan vergt echter zeer gespecialiseerde kennis en vaardigheden. Op basis van jarenlange ervaring, een gedegen bouwkundig inzicht en oog en gevoel voor detaillering maken wij van uw gevel een lust voor het oog.

Waarom Stukadoorsbedrijf Koot

Stucen is een vak apart. Ons vak. Wenst u een gladde, strakke muur of plafond of gaat u toch liever voor een oppervlakte met reliëf? Van dun stucwerk tot dik stucwerk én het egaliseren van oppervlakten in natte ruimtes als badkamers; voor al uw stucwerk bent u bij Stulkadoorsbedrijf Koot aan het juiste adres.

Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij vormen graag samen met u éen team en bieden een passend advies op maat. Wij overzien graag het hele traject en bieden u een totaalservice: van sloop tot wederopbouw. Dat scheelt u een hoop werk en zorgen. Er wordt nagedacht over het juiste materiaal- en apparatenkeus en de begroting klopt tot in de puntjes. Dit vakmanschap verzorgen wij voor u met veel plezier, al meer dan 50 jaar lang.

Stukadoorsbedrijf Koot