Raapwerk

Stukadoorsbedrijf Koot

Raapwerk omvat het proces van het egaliseren en strak maken van ruwe of gemetselde wanden of plafonds. Het egaliseren en strak maken wordt bereikt door het aanbrengen van een dikke laag gipsmortel, die noodzakelijk is om de oppervlakken volledig vlak te krijgen. Stukadoorsbedrijf Koot stemt met u af hoe glad de afwerking moet voor uw volgende stap, als: tegelen bijvoorbeeld.

Raapwerk is een variant van stucwerk. Raapwerk wordt vaak toegepast om scheve wanden te corrigeren. Een voorbeeld van Raapwerk is om badkamers en wc’s recht en loodrecht af te smeren ter voorbereiding op het (nieuwe) tegelwerk. De gladheid van het uiteindelijke resultaat van het project hangt af welke afwerking door u gewenst is. Bekijk onze Foto Album op de website of bezoek ons Sociale Media platform pagina op Facebook.

Raapwerk dient als een ideale ondergrond (hechting) voor verschillende afwerkingsmethoden, waaronder tegelwerk, sierpleisters zoals spachtelputz, behang, schilderwerk, en meer. De expertise van Stukadoorsbedrijf Koot zorgt ervoor dat uw raapwerk niet alleen functioneel is, maar ook een solide basis biedt voor de verdere esthetische afwerking van uw ruimtes!

Elke woning heeft zijn eigen unieke kenmerken en vereist daarom maatwerk. Bij Stukadoorsbedrijf Koot streven we ernaar om samen met u één team te vormen en op maat gemaakt advies te bieden. We nemen graag het volledige traject voor onze rekening en bieden u een totaalservice, van sloop tot wederopbouw. Dit ontzorgt u volledig, bespaart u werk en elimineert toekomstige zorgen. U voorkomt ellende en heeft altijd recht op garantie op ons werk!

Meer dan 50 jaar vakmanschap!

Onze deskundige aanpak omvat zorgvuldige overwegingen over de juiste keuze van materialen en apparatuur, en we zorgen ervoor dat de begroting tot in de puntjes klopt. Dit vakmanschap verzorgen wij met plezier, en dat doen we al meer dan 50 jaar. Kies voor Stukadoorsbedrijf Koot en geniet van een naadloze en zorgeloze ervaring, waarbij uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Stukadoorsbedrijf Koot