Over ons

Stukadoorsbedrijf Koot

GESCHIEDENIS VAN STUKADOORSBEDRIJF KOOT

Mijn naam is Marcel Koot. In de jaren vijftig van de vorige eeuw richtte mijn grootvader, na zelf jarenlang als stukadoor werkzaam te zijn geweest, zijn eigen stukadoorsbedrijf op. Na mijn oom en vader ben ik de derde generatie die als stukadoor is gaan werken en dit familiebedrijf voortzet. Inmiddels is Stukadoorsbedrijf Koot flink gegroeid en al meer dan 50 jaar een begrip in Utrecht en omstreken.

ONZE STUKADOOR SPECIALISATIES

Bij Stukadoorsbedrijf Koot kunt u terecht voor het traditionele stukadoorswerk, waaronder het afwerken van wanden, plafonds, buitengevels, diverse sierpleisters en renovatiewerkzaamheden. Daarnaast is Stukadoorsbedrijf Koot bedreven in het vervaardigen van lijsten en ornamenten. Kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid staat bij Stukadoorsbedrijf Koot hoog in het vaandel.

Stukadoorsbedrijf Koot
Stukadoorsbedrijf Koot
Foto Stukadoorsbedrijf Koot

WAAROM STUKADOORSBEDRIJF KOOT

Stukadoren is een ambacht op zich, en dat is precies ons vakmanschap. Of u nu verlangt naar een gladde, strakke muur of plafond, of toch de voorkeur geeft aan een oppervlak met reliĆ«f, bij Stukadoorsbedrijf Koot zit u goed. Van dun stucwerk tot dik stucwerk en het egaliseren van oppervlakken in vochtige ruimtes zoals badkamers; Stukadoorsbedrijf Koot zijn uw specialisten voor al uw stucwerken. Op onze website kunt u foto’s bekijken. Binnenkort ook op Facebook!

Stukadoorsbedrijf Koot voert opdrachten uit voor zowel particulieren als bedrijven. Er is een nauwe samenwerking met andere stukadoorsbedrijven, waardoor grote stukadoorsprojecten kunnen worden gerealiseerd.

Via deze website hoop ik dat u een goed beeld krijgt van de diverse mogelijkheden binnen het stukadoorsvak bij Stukadoorsbedrijf Koot. Wij verzorgen uw gehele stucwerken!

Voor meer informatie nodig ik u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij nemen snel contact op met u om de eerste stap naar perfectie te nemen.

Als u zoekt naar een stukadoor met vakmanschap, eerlijkheid en betrouwbaarheid, dan bent u bij het juiste adres!

Stukadoorsbedrijf Koot

Neem vrijblijvend contact op.