Sierpleister

Stukadoorsbedrijf Koot

Sierpleister Spachtelputz, Granol en Rustiekputz zijn ook wel bekend als structuurpleister. De meest bekende is natuurlijk Spachtelputz. Bij Stukadoorsbedrijf koot kunnen wij alle sierpleister soorten als afwerking aanbieden.

Sierpleister, ook wel bekend als structuurpleister, is een afwerkingsmethode waarbij kleine steentjes zorgen voor een gelijkmatige structuur. De grofheid van de steentjes kan naar keuze worden aangepast. Sierpleister kan in vrijwel elke gewenste kleur worden aangebracht! De afwerkingsmethode is niet beperkt tot binnenwanden; sierpleister kan ook op buitenwanden worden toegepast.

Een recente toevoeging aan ons assortiment binnen de sierpleisters is de metallic spachtelputz. Hierdoor krijgt uw spachtelputz wand een schitterende metallic glans en uitstraling. Ook deze metallic spachtel putz is verkrijgbaar in diverse kleuren. Via een overleg ontdekt u de veelzijdigheid van onze sierpleisters. Door de ruime keuze geeft u uw ruimtes een unieke en eigentijdse uitstraling.

Waarom Stukadoorsbedrijf Koot

Stucen is een specialisme, en bij Stukadoorsbedrijf Koot beheersen wij dit vak tot in de perfectie. Of u nu verlangt naar een strakke, gladde muur of plafond of de voorkeur geeft aan een oppervlakte met reliƫf, wij leveren vakmanschap op maat. Van dun stucwerk tot dik stucwerk en het egaliseren van oppervlakten in vochtige ruimtes zoals badkamers, wij zijn de specialisten die aan al uw stucwerkbehoeften voldoen. Bekijk de foto album of bezoek de Facebook pagina. Wij zijn goed in stucen en niet goed in Social Media.

Elke woning is uniek en vereist maatwerk. Wij vormen graag samen met u een team en bieden deskundig advies op maat. Onze totaalservice omvat het volledige traject, van sloop tot wederopbouw. Dit ontzorgt u volledig en bespaart u werk. Wij denken na over de juiste materiaal- en apparatenkeuze en zorgen ervoor dat de begroting tot in de puntjes klopt. Met meer dan 50 jaar ervaring verzorgen wij dit vakmanschap met plezier. Kies voor Stukadoorsbedrijf Koot en geniet van stucwerk van ongeƫvenaarde kwaliteit.

Stukadoorsbedrijf Koot