Sierpleister

Stukadoorsbedrijf Koot

Er zijn verschillende soorten sierpleisters. Spachtelputz is de meest bekende, andere zijn granol en rustiekputz. Deze twee afwerkmethoden worden de laatste jaren echter niet meer zoveel gebruikt.

Sierpleister, ook wel structuurpleister genoemd, is een afwerkmethode waarbij kleine steentjes zorgen voor een gelijkmatige structuur. De grofheid van de steentjes is optioneel. Sierpleister kan in vrijwel iedere gewenste kleur aangebracht worden.

Sierpleister kan behalve op binnenwanden, ook op buitenwanden aangebracht worden.

Nieuw in het assortiment binnen de sierpleisters is de metallic spachtelputz. Uw spachtelputzwand krijgt hierdoor een metallic glans en uitstraling. Ook deze metallic spachtelputz is in verschillende kleuren leverbaar.

Waarom Stukadoorsbedrijf Koot

Stucen is een vak apart. Ons vak. Wenst u een gladde, strakke muur of plafond of gaat u toch liever voor een oppervlakte met reliëf? Van dun stucwerk tot dik stucwerk én het egaliseren van oppervlakten in natte ruimtes als badkamers; voor al uw stucwerk bent u bij Stulkadoorsbedrijf Koot aan het juiste adres.

Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij vormen graag samen met u éen team en bieden een passend advies op maat. Wij overzien graag het hele traject en bieden u een totaalservice: van sloop tot wederopbouw. Dat scheelt u een hoop werk en zorgen. Er wordt nagedacht over het juiste materiaal- en apparatenkeus en de begroting klopt tot in de puntjes. Dit vakmanschap verzorgen wij voor u met veel plezier, al meer dan 50 jaar lang.

Stukadoorsbedrijf Koot